NIHAD ŠORLIJA, direktor
NIHAD ŠORLIJA, direktor

Od 33.000 analiziranih kompanija u Bosni i hercegovini samo 16% je zadovoljilo stroge meunarodne kriterije bonitetne pouzdanosti. Među 5.200 kompanija u ”klubu poželjnih poslovnih partnera” svoje mjesto našla je i Saga Energy d.o.o.

Bonitetna pouzdanost i Saga Energy d.o.o.
Činjenica da je naša kompanija izabrana za bonitetno pouzdanu kompaniju za nas predstavlja veliku satisfakciju te ujedno potvrđuje da se sav trud i rad koji ulažemo isplatio, što su prepoznali stručni ljudi koji analiziraju tržište. Razlog dobivanja titule je uredno izmirenje obaveza prema državi, dobavljačima, zaposlenima kao i kontinuirani rast kompanije. Također, smatramo da će nam ovaj vid odlikovanja pomoći kod budućih kupaca, koji će transparentno moći uvidjeti da smo bonitetno pouzdana kompanija i samim tim ćemo im olakšati odabir njihovog novog dobavljača. Titula nama ujedno daje i dodatnu motivaciju da budemo još bolji i da naša kompanija u budućnosti bude ponovo tema uspješnog poslovanja. Ponosni smi o na činjenicu da bilježimo odlične poslovne rezultate i po pitanju javnih nabavki, a svi dobro znaju da se na tom polju mogu naći samo ozbiljne i finansijski stavilme kompanije koje zadovoljavaju stroge uslove propisane zakonom.

Planovi za budućnost
Uprkos odličnim rezultatima koje smo do sada postigli, a koji su razlog dobijanja titule bonitetne pouzdanosti, naš je cilj da u budućnosti povećamo svoje uspjehe, upišemo 20% rasta u odnosu na prethodnu godinu  i prošilimo naše poslodne djelatnosti. Podstrek nam svakako daje ovo vrijedno poznanje, a zahvaljujući našim partnerima i saradnicima vjerujemo kako ćemo i u budućnosti biti autori uspješnih i lijepih priča!